Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kajsdhaskjhdaklsdjhlaksd
sakdhasdkhasdlkahsdk

Loppusanat

GPS navigaattori oli ihan ehdoton laitos tälläisellä reissulla. En varmaan lähtisi tekemään reissua ilman sitä. Matkan ja reitin pystyi suunnitella etukäteen tietokoneeseen asennetun ohjelman avulla Mapsource (kuva).

Scala Rider Q2 kypäräpuhelimet nostivat mukavuusastetta melkoisesti. Näillä pystyi juttelemaan kyydissäolevan kanssa ja kuuntelemaan musiikkia. Taisipa takana oleva kerran pelastaa lähes kolariltakin kun huomasi kolmion takaa tulevan auton ennen kuskia.

Laivamatkat kannattaa varailla ajoissa. Itse teimme sen virheen, että emme tuota takaisintuloa varattu riittävän ajoissa vaan jouduimme hieman elämään jännä kakka housuissa, että päästäänkö kotiin ja milloin.

Laivamatkat ja mopojen sitominen oli oma operaatio jota ei kuitenkaan kannata hirveästi jännittää. Jos tuntuu, että se mopo ei kiinnity niin sitten nykäisemään laivan henkilökuntaa hihasta että nyt sidotte mun mopon tai ...

Kahdet hanskat kannattaa ottaa matkaan, koska ne 100% vettäpitävät kastuvat kuitenkin.

Emme ottaneet telttaa matkalle ollenkaan mukaan, koska tuollainen puolimärkä telttamajoitus ei kiinnosta. Ei kyllä ollut hirveesti tilaa mitään telttaa raahatakkaan mukana. Majoituspaikkaa valittaessa katsokaa, että on secure parking. Se ei maksa paljoa enempää ja saatte rauhassa nauttia kyseisestä kaupungista, ettei tarvitse kokoajan päivystää mopon luona.

Rajojen ylitykset menivät muitta mutkitta ajoi vain lävitse.

Prahasta -> Papenpurgiin (16 tuntia) oli liian pitkä siivu ajaa kerralla. Seuraava päivä menikin sitten palautuessa tosta ajosta.

Kuume euroopan reissuihin jäi ensi kerralla ehkä pidemmälle johonkin....

©2019 Jukka :: SUNTUUBI BLOGI - suntuubi.com
asdasdsadasdasd