Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kajsdhaskjhdaklsdjhlaksd
sakdhasdkhasdlkahsdk

Lähtöpäivä oli maanantai 7.7.2008 ja lähtöpaikka Espoo. Aluksi suuntasimme matkamme Siljan terminaaliin.

Kuvassa ollaan juuri lähdössä kotoa satamaan.

Siljan satamassa odoteltiin laivaan pääsyä ja matkaa tallinnaan. Alla vielä videopätkä kuinka pyörän sai sidottua laivalle. Eli penkin ylitse taljalla (alle pyyhe että ei mene penkki rikki). Kiila takarenkaan alle ja nippuside jarrukahvaan. Itsellä oli omat taljat mukana mutta tuolla laivalla oli sen verran hyvät laina taljat että ei ollut ongelmia sen kanssa. Muutenkin laivaan tulo ja meno sujui mallikkasti.

Get the Flash Player to see this player.

Yllä isäntä itse ottaa laivan kannella arskaa. Laivalla oli muitakin motoristeja melkoisesti ja säät suosi ainakin tässä vaiheessa.

Get the Flash Player to see this player.

Ajoimme Tallinnan ja Pärnun lävitse Riikaan. Päivä oli lämmin mutta viimeisen tunnin aikana ripsaisi hieman vettä...tai sitä tuli ihan kunnolla jonkun aikaa. Sade kuitenkin lakkasi kun pääsimme Riikaan. [Yllä]Kuva Riikan torilta jossa oli menoa ja meininkiä hieman viileästä ilmasta huolimatta.

Paikallinen bändi viihdytti meitä kun nautimme kylmiä juomia.

Löysin jälkeenpäin moottoripyora.org sivustolta viestiketjun jossa varoitellaan maksamasta luottokorteilla Riikassa. Me emme huomanneet ylilaskutusta ainoastaan yksi taksikuski taisi yöllä kusettaa meitä muutaman euron (yö taksa?). Lisää aiheesta mitä "ravintoloita" tulee välttää jossa syyllistytään ylilaskutukseen "ravintolat".

©2019 Jukka :: SUNTUUBI BLOGI - suntuubi.com
asdasdsadasdasd